30 dagers returrett

Hvordan fungerer det?

Vi tilbyr 30 dagers returrett ved kjøp i butikk og på nett. Du kan bytte eller returnere varen i butikk eller ved å returnere til nettbutikken. Dette må ikke forveksles med ordinær angrerett, men er en bytterett. Angrerett er lovpålagt, mens denne ordningen velger vi selv ønsker å tilby kundene våre. I noen tilfeller er ikke 14 dager nok for å gjøre et valg, for eksempel ved kjøp av julegave og lignende. 30 dagers returrett gir kunden bedre tid til å bestemme seg for om han eller hun ønsker å beholde produktet. Hvis en vare byttes fornyes ordningen og kunden får 30 nye dager med returrett.  

 

Generelle kriterier

  • Gjelder kun privatkunder. 
  • Varen og emballasjen kan ikke være brutt, slik at selger kan selge varen på nytt uten forringelse av verdi.
  • Kunden må henvise til ordrebekreftelse eller kvittering. 
  • 30 dager telles fra dagen ordren blir mottatt
  • Kunden velger selv metode for retur og bærer selv kostnad og risiko for retur.
  • Returett gir kundene muliget til å bytte i andre varer, ikke pengene tilbake. 

 

Retur / bytte i butikk

Ta med ordrebekreftelse/kvittering og varen du ønsker å returner / bytte. I butikken kan du bytte til hvilken som helst vare. Hvis varen koster mer betaler du mellomlegget, og hvis den koster mindre får du tilgodelapp.

 

Retur / bytte i nettbutikk

Returner varen som skal returneres / byttes sammen med en lapp hvor det henvises til ordrenummer og at du ønsker å returnere produktet. Hvis du ønsker å bytte til ett annet produkt, legger du inn en bestilling på ønsket produkt (som en vanlig bestilling).

Vi sender ny vare med en gang bestillingen er registrert og tilbakebetaler den gamle ordren ved behandling av returen. Full tilbakebetaling forutsetter at totalsummen på ny bestilling overstiger summen på din gamle bestilling. Det gis ikke høyere refusjon på sammel order enn totalsum på ny order. Transaksjonen gjennomføres ila 10 dager fra returen er behandlet. Du mottar ikke bekreftelse på at vi har mottatt pakken, men blir informert når ordren blir tilbakebetalt / kansellert.


Alle varer skal returneres til følgene adresse:

E-wheels Norge AS
Betongveien 12
3302, Hokksund

 
NB! Ved retur med Posten eller Bring skal følgende adresse oppgis:

E-wheels Norge AS
Betongveien 12, Hokksund
3000 Drammen