Om oss

Hvem er vi?

E-Wheels er en av Nordens største forhandlere av små elektriske kjøretøy og ble grunnlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. E-Wheels har levert en stor andel av Nordens små elektriske kjøretøy og anses som en pioner i det grønne skiftet.

I samarbeid med E-Wheels Europe AB leverer vi små elektriske kjøretøy til hele Skandinavia. I tillegg til våre egne produktserier E-wheels og Momas har vi enerett for salg av Kaabo i hele Skandinavia, Zero i Danmark og Norge samt Airwheel, Gotway, Joyor og Kingsong i Norge.

Vi streber for at å tilby et komplett utvalg av alle typer elektriske kjøretøy fra kvalitetsprodusenter til lavest mulig pris. Med mange års erfaring fra bransjen tar vi nå med oss den tunge kompetansen vi har opparbeidet oss i Norge inn i hele Skandinavia.

E-wheels har eget verksted så du raskt kan få hjelp om det er noe problem med produktet. Vi har solide fraktavtaler og sender over hele landet med Bring. Vårt mål er at netthandel av elektriske fremkomstmidler skal foregå rimelig, trygt og raskt for våre kunder.

Vår historie 

I 2014 ble E-Wheels Norge AS (tidligere Airwheel Norge AS) stiftet i Drammen. Selskapet hadde hovedfokus på salg av EUC eller «Enhjulinger», selvbalanserende kjøretøy brukt til persontransport. Som en av de første aktørene i bransjen introduserte E-wheels i stor grad det norske markedet for disse produktene.

I årene som fulgte kan E-Wheels vise til god vekst, markedet for kjøretøyene vokste og E-Wheels sammen med det. Da lovgivningen i Norge rundt elektriske sparkesykler ble endret i 2018 snudde markedet etter hvert over fra EUC til disse kjøretøyene som i større grad var mer anvendelig og lette å bruke. Interessen for elsykler steg også kraftig i denne perioden. E-Wheels fulgte disse trendene og er nå en av Nordens største forhandlere av elektriske sparkesykler og har i tillegg opparbeidet seg en solid posisjon i elsykkelmarkedet. E-wheels kan vise til en solid vekst i selskapet gjennom de siste årene.

I 2020 ble E-Wheels Europe AB grunnlagt som et enkeltstående foretak for å kunne tilby de samme produktene og servicen til kunder i hele Europa fra hovedkvarter i Göteborg.

Stay tuned - Omvisningsvideo av vårt hovedlager samt verksted i Eiker Næringspark er under produksjon!

(To reoler på hovedlager i Eiker Næringspark)

Vår adresse: 
Betongveien 12
3302 Hokksund
 
Trenger du hjelp?